Close
Boomgaardstraat 86/02 8520 Kuurne
0476 58 10 61
pureperle@gmail.com
Massages

Volgens je behoeften

Een regelmatige massage verzorgt lichaam en geest, laat je bloed stromen en zorgt ervoor dat je gezond en energiek kunt leven! De massage wordt altijd aangepast aan de behoeften van het lichaam. Vermeld je klacht en de masseur kiest voor jou een geschikte behandeling. Badjas hangt voor je klaar – je mag steeds de slip aanhouden – het lichaam wordt bedekt met handdoeken! Afhankelijk van eigen voorkeur kan gekozen worden voor een antistressmassage (lichaam en geest worden terug in balans gebracht met gebruik van olie) of een Magnesium massage.

Magnesium

Massage

Wist je dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens? Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.

Massage

Bij kanker

Toen ik in startte met het volgen van massage-opleidingen werd ons verteld niet te masseren bij mensen met kanker. Studies hebben ondertussen het tegendeel uitgewezen. Massage, op een goede manier gegeven, kan net heel heilzaam zijn. Pure Perle-Happiness biedt een herbalanceringsmassage aan gericht op ontspanning. Massage bij kanker brengt lichaam en geest terug in balans, zorgt voor een liefdevolle aanraking, geeft positieve energie en voedt de huid door het gebruik van een kwalitatieve olie. Gelieve bij reservatie te vermelden: “zachte massage”.

Meer

Informatie

Onze

Tarieven