Close
Boomgaardstraat 86/02 8520 Kuurne
0476 58 10 61
pureperle@gmail.com
Veilige

Infraroodtherapie

Infrarood kennen we als een deel van de straling van de zon, met name de warmte die we voelen. Het is echter ook een soort straling die ons eigen lichaam genereert: de warmte die ons lichaam uitstraalt. Daarom is infraroodtherapie een veilige en milde vorm van therapie, die bovendien combineerbaar is met elke andere therapievorm, ook met medicatie. Spier- of gewrichtspijn kan ons welbevinden en ons functioneren sterk beïnvloeden. Heeft u last van reuma of artrose? Heeft u uw spieren overbelast door intensief sporten of langdurig bureauwerk? Laat de pijn uw leven niet beheersen. Neem enkele keren per week de tijd om infrarood tot diep in uw spieren en gewrichten te laten doordringen en zo de pijn te verzachten.

De magische kracht van

Warmte

Heeft u last van psoriasis, eczeem of huiduitslag? Dan kunnen enkele sessies in de infraroodcabine u wellicht helpen. De warmte doet uw bloedvaten uitzetten, uw hart sneller pompen en trekt het bloed naar de huid. Zo krijgt u een veel betere doorbloeding met zuurstofrijk bloed. Dat versnelt de aanmaak van nieuwe huidcellen en het genezingsproces. Ook littekenweefsel neemt hierdoor af, al heeft u daar natuurlijk meer sessies voor nodig. Lijdt u aan CVS of fibromyalgie? Dan kan infrarood u op verschillende vlakken helpen. Het bestrijdt niet alleen uw pijn, maar biedt ook passieve conditietraining.

2 in 1 via

Andullatietherapie

Andullatietherapie is een combinatie van 2 eeuwenoude therapieën in 1 product: de warmtetherapie en de massage. 3 effecten worden bereikt in het lichaam: doorbloeding wordt gestimuleerd, het lymfesysteem wordt gereinigd en iedere spiercel wordt voorzien van nieuwe energie. Na 15 minuten voel je al het verschil. De spieren worden soepeler en je krijgt een bijzonder gevoel van welbehagen, … klachten worden sterk gereduceerd.

Meer

Informatie

Onze

Tarieven